Всички категории
EN
Гореща линия за информация:

0086 18858786298

фирма Новини

Ти си тук : Начало>Статии>фирма Новини

2023 CHM Machinery Национална следпродажбена обиколка Сервизна година

ВРЕМЕ: 2024-01-09 ХИТОВЕ : 8

Ръка за ръка следпродажбено обслужване, обслужване от сърце до сърце" #CHM Machinery „Гениално обслужване, пълна грижа" официално стартира дейността по национално следпродажбено обслужване


В 2023, ние като повечето компании изправени пред предизвикателствата, породени от промените в глобалната икономика. Докато непрекъснато преодоляваме многобройни трудности, ние винаги сме твърдо вярвали в „тревога за нуждите на клиентите и мислене за това, което клиентите искат“, и предоставяме на клиентите висококачествена хартияобвивка решения. С концепцията заCHM Услуга за пълен жизнен цикъл на Machinery, ние отворихме Ние предлагаме следпродажбено обслужване в цялата страна, реагираме бързо и правим всичко възможно, за да разрешим различни проблеми на клиентите.

微 信 图片 _20240109092711 - 副本

По време на националната обиколка за следпродажбено обслужване през 2023 г. нашият екип за следпродажбено обслужване тръгна от Донгуан CHM, Шандонг CHM, и Донгтай CHM с енергична енергия и професионална технология до различни части на страната и посети много хартиени компании една след друга. Фирмата решава проблемите на клиентите на производствената площадка и наистина постига 100% висококачествено обслужване.

Времето лети и всяка сцена от турнето на националното следпродажбено обслужване през 2023 г. е все още свежа в паметта ми. Това, което се показва във всеки един момент, е нашият занаятчийски духCHM хора! Повечето от оборудването все още има отлична производителност и много ниски разходи за поддръжка след 15 години непрекъсната работа.

 

От стартирането на първата национална обиколка за следпродажбено обслужване през 2022 г., нашатаCHM Машинните услуги получиха широко внимание от индустрията за хартиени продукти и получиха похвала и утвърждение от нашите клиенти по време на процеса на обслужване!


В 20-те години фокусиране на CHM Machinery върху хартиятаобвивка, всеки важен етап е незаменим без дружеството и доверието на лоялни клиенти! Благодарим ви, че ви има през 2023 г. и ще продължим да работим заедно, за да създадем по-добро бъдеще през 2024 г.!


CHM Machinery е професионален производител на уебобвивка машини и професионален доставчик на решения за обработка на хартиени продукти в Китай. Основана през 2004 г., компанията разполага с мащаб от 150,000 XNUMX квадратни метра, разполага с най-професионалната производствена технология и екип за следпродажбено обслужване с пълен жизнен цикъл в индустрията и е добре приета от клиенти в страната и чужбина.

 

Основни продукти:

Високоскоростен уебобвивка машина

Лента с двоен въртящ се ножобвивка машина

Линия за производство на копирна хартия A3/A4/A5

зенкеровамопаковане машина

Картонена опаковка машина

ИнтелигентенPалетизиращ робот

Напълно електрически мотокар за обработка на сурови хартиени ролки

Предишна: None

Следващия : Акцент на CHM през 2021 г