Всички категории
EN
Гореща линия за информация:

0086 18858786298

фирма Новини

Ти си тук : Начало>Статии>фирма Новини

Бележки относно използването на високо прецизни двойни ротационни машини за листова хартия

ВРЕМЕ: 2021-11-19 ХИТОВЕ : 26

Високопрецизната двойна ротационна машина за напречно рязане е част от машините за обработка на кашони. Машината за напречно рязане в линията за производство на велпапе е машината и оборудването, използвани от кадрите за рязане на готовия картон. Неговите технически характеристики и състоянието на настройка на оборудването пряко влияят върху точността на размера на изреза на готовия картон, разкъсването на релефната линия и гладкия и красив външен вид на изреза.

图片 1

Класификация на високопрецизна двойна ротационна машина за хартиена ролка.
Високопрецизният двоен ротационен напречен нож е една от най-важните отделни машини в производствената линия за велпапе. Машините за напречно рязане се разделят на механични машини за напречно рязане и компютърно управлявани машини за напречно рязане поради различни методи за управление на трансмисията. Компютърно управляваната машина за напречно рязане се управлява от компютър за промишлено управление, който контролира работата на вала на ножа за отрязване на картона според зададената дължина и прецизното предаване на механичната част, която може да контролира грешката при рязане в рамките на ±1 mm. Машините за напречно рязане с компютърно управление включват машини за напречно рязане със спирален нож и машини за напречно рязане с прав нож. Напречният нож със спирален нож е по-подходящ за рязане на дебел картон с висока скорост, а хартията се реже гладко и животът на острието е дълъг.

图片 2

Високопрецизни приложения на двойна въртяща се машина за хартиена ролка.
Високо прецизен двоен ротационен напречен нож е подходящ за надлъжно и напречно разрязване на различни видове хартия. Като златен и сребърен картон, обикновена дъгова хартия, лазерна лазерна хартия против фалшифициране, бяла дъска и всички видове тънка хартия. Широко използван за хоризонтално или вертикално рязане на търговски марки, етикети за цигари, календари, кутии за вино, покер и композити за печат от хартия и пластмаса.

图片 3

Предпазни мерки за високопрецизна двойна въртяща се машина за хартиени ролки, като следните три точки.
1. Добра работа по поддръжката и поддръжката.
Първо, трябва да има ежедневна поддръжка, принципът е, че смазването, почистването, почистването (без прах, без отломки) са на място, за да се гарантира, че плъзгащите се части на оборудването са в добро състояние.
Второ, извършва се работа по поддръжката с редовни и нередовни проверки на въртящите се части (особено наблюдение в реално време на износващите се части). Извършват се редовни настройки и редовни смени и се водят подробни записи за удължаване живота на оборудването. Електрическите части трябва редовно да се почистват и проверяват, за да се отстранят навреме скритите проблеми.
2. Приемете висококачествени ножове за рязане и ножове за напречно рязане.
3.Подобряване на техническото качество и нивото на оператора, за контролната част на операцията да се извърши от отговорно лице, без разрешение никой не може да работи сам.