Всички категории
EN
Гореща линия за информация:

0086 18858786298

Статии

Ти си тук : Начало>Статии

„Дипломна хартия 8K“ или „Национален стандарт 8K“ или „Отваряне 8K“ листове на CHM машина за листове

ВРЕМЕ: 2024-01-15 ХИТОВЕ : 8

"Dхартия egree 8K" =(270±2.0)X(390±2.0) използвани за печат, правене на копия, тестове и копиране. Размерите са различни, с горна и долна флуктуация 4 мм. Те се използват за различни цели и имат различни размери. Всички са 8K.

800 (2)

8K хартия обикновено се отнася до 8-каратова хартия. Размерите на 8-каратова хартия са: 

бял материал 270мм×390 мм, 

готов продукт 260мм×370 мм. 

Хартията 8k е бяла хартия, известна още като изпитна хартия.

800


8k се отнася за размера на хартията. Обикновено се използва за изпитни работи в началните и средните училища.


800.

Нестандартната 8K производствена линия е пусната на пазара и ще разберете колко силно е представянето само след като я видите!


Хартията със спецификация 8K всъщност не е непозната за много хора. Най-често срещаната хартия от тази спецификация е нашата тестова хартия, като тестови работи за изпити в основното и средното училище, ръкописни вестници, направени от ученици, както и хартия за художествени скици, хартия за скици и др.


美术纸

800,

Моделите, които CHM Machinery винаги е рекламирала, могат да бъдат разделени на две категории: едната е за рязане на плоски листове на ролки, а другата е за рязане на ролки на копирна хартия. В допълнение, според нуждите на клиентите, ние продължаваме да пускаме разнообразие от нестандартни персонализирани модели, за да предоставим персонализирани решения за хартиената индустрия. Например машина за листове, свързана към мастиленоструен принтер, машина за листове, свързана към машина за щамповане, A3/Производствена линия за копирна хартия A4 с едновременна разфасовка и 8K производствена линия и т.н. Тези нестандартни персонализирани модели са свидетели на резултатите от денонощната настройка на чертежите на нашите технически инженери на CHM Machinery, оптимизирането на действителните машини и разлистването и отстраняването на грешки.


Сред тях главният герой, който ще представим днес, е производствена линия, способна да покрива 8K спецификации. Този модел има бърза скорост на разлистване и възможност за нарязване на 5 ролки основна хартия едновременно и може да бъде свързан към нестандартна персонализирана 8K машина за опаковане на рамки за вградено производство. Клиентите са изумени от ефекта на крайния продукт.


След това нека влезем заедно в сайта и да изпитаме мощното представяне на CHM Machinery"s 8K производствена линия!

Клиентска линия за производствена линия за машина за листове CHM-8K. Във видеото можем да видим, че от листовете на лентата до транспортирането, от опаковането на пакети до кашона, целият процес е високоефективен и автоматизиран. Плавното пускане в експлоатация на тази нестандартна персонализирана машина демонстрира силните технологични иновационни способности и способности на CHM Machinery. 


Следпродажбеното обслужване през целия жизнен цикъл помага на компаниите за производство на хартия да постигнат висококачествено развитие. 


Удовлетворението на клиентите е нашият вечен стремеж! 

Благодарим на всеки клиент за подкрепата и доверието в нас!